Krachtig en handzaam: Nieuwe 18-volt-accuscharen van Bosch voor de vakman

Voor flexibel knippen op de bouwplaats

259122 gna 18v 16 4ah wellblech f474ce large 1506332050

- Maximale mobiliteit: flexibiliteit door oplossing met accu

- Hoge productiviteit: 18V-accumachine vergelijkbaar met 700W-machine met snoer

- Compacte bouwvorm en perfecte balans voor gemakkelijk hanteren

Bosch vult zijn 18 volt-programma voor de vakman uit met twee zeer krachtige en handzame accuscharen: de accuknabbelschaar GNA 18V-16 Professional en de accuplaatschaar GSC 18V-16 Professional. Beide zijn vergelijkbaar met een kabelgebonden machine van 700 Watt en zijn veelzijdig inzetbaar. Zo zijn de accuscharen ideaal voor toepassingen in de metaalbouw, sanitair-, cv- en klimaattechniek en tuin- en landschapsbouw, maar ook ideaal voor de elektricien. Bovendien zijn de GNA 18V-16 Professional en de GSC 18V-16 Professional gemakkelijk te hanteren: met een greep omtrek van slechts 85 millimeter en hun geringe gewicht van 1,5 kilogram exclusief accu, liggen de accuscharen goed in de hand en bieden zij een perfecte balans voor de vakman zodat zij minder snel vermoeid raken.

Optimaal snijresultaat

De nieuwste LI-ION batterijtechnologie biedt de accuscharen een hoge energiedichtheid, terwijl het beproefde “Flexible Power System” van Bosch de compatibiliteit met alle nieuwe en bestaande professionele elektrische gereedschappen en oplaadapparaten van een voltklasse garandeert. Daarnaast beschermen de Electronic Motor Protection (EMP) en de Electronic Cell Protection (ECP) zowel de machine als de accu op een betrouwbare manier tegen overbelasting, oververhitting of diepontlading/blokkering, wat bijdraagt aan een langere levensduur. Wat ook bijdraagt aan een langere levensduur, zijn de vier gevormde snijvlakken op de accuscharen voor de toepassing op robuustere materialen. Bovendien kan het snijspel aangepast worden aan de dikte van het materiaal dat doorgeknipt moet worden wat de veiligheid van de gebruiker verhoogt. Dankzij een praktische LED-indicatie heeft de vakman eveneens de accustatus altijd in zicht.

De GNA 18V-16 Professional en de GSC 18V-16 Professional zijn vanaf nu bij de dealer verkrijgbaar. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen excl. BTW. Onder voorbehoud van wijzigingen.

259118 technische%20gegevens%20gna gsc%2018v 16%20professional 9a7462 original 1506331987
Download PDF
Download PDF
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.