Personalisatie en koppeling centraal: Bosch breidt Connectivity-systeem voor de vakman verder uit

Het volgende niveau in vermogens- en machinecontrole in de 18-volt-klasse

261779 gsb18v 60c hvaciii 011 c75d47 large 1508152444

- Gamma van connected elektrische gereedschappen blijft groeien

- Machinefeedback en meldingen zoals statuswijzigingen en uitschakelen van machine worden op de smartphone ontvangen

- Gepersonaliseerde instellingen zoals „KickBack Control“ kunnen via smartphone worden aangepast en opgeslagen om de machine op de behoeften af te stemmen

Bosch breidt het gamma van connected elektrische gereedschappen voor de vakman consequent uit: vanaf nu heeft de vakman de beschikking over de nieuwe haakse slijpmachines GWS 18V-125 PC en PSC, de 18 volt schroefboormachine en klopboorschroevendraaier van de „robustseries“, de GSR 18V-85 C Professional en de GSB 18V-85 C Professional, en de machines van de „dynamicseries“, de GSR 18V-60 C Professional en de GSB 18V-60 C Professional.

Alles onder controle bij GWS 18V-125 PC/PSC dankzij gebruikersinterface

De nieuwe haakse slijpmachines leveren een vermogen dat overeenkomt met een 1000 W slijpmachine met snoer dankzij de borstelloze EC-motor en ProCore 18V-accu. Daarnaast is er de handige Bluetooth-connectiviteit voor het veranderen van instellingen via een mobiel apparaat en de gebruiksinterface met toerentalinstelling die zorgt voor actieve machinefeedback. Vakmannen profiteren van meer veiligheid dankzij de verbeterde gebruikersbescherming die de veiligheidsschakelaar van de machine meteen uitschakelt wanneer deze wordt losgelaten.

Connected schroefboormachines en klopboorschroevendraaiers vullen connectivity-gamma aan

De machines bieden de vakman de mogelijkheid om de gereedschapsinstellingen individueel te configureren evenals specifiek voor de gebruiker aan te passen, vooral bij zwaar gebruik. Via zijn smartphone kan de gebruiker bijvoorbeeld instellen dat de veiligheidsfunctie „KickBack Control“ eerder moet inschakelen. Machinefeedback en meldingen zoals statuswijzigingen en uitschakelen van machine komen binnen op de smartphone. Bovendien krijgen gebruikers via de app een melding als de motor werd gestopt, bijvoorbeeld vanwege oververhitting. Uitbreidingen van de Bosch Toolbox applicatie zijn gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en in de Apple App Store voor smartphones met Android- of iOS-besturingssystemen.

De schroefboormachines en klopboorschroevendraaiers van de „dynamicseries“ en „robustseries“ en de GWS 18V-125 PC/PSC zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de dealer.

261751 technische%20eigenschappen dc4c0c original 1508151834
261752 technische%20eigenschappen 2 294525 original 1508151834
Download PDF
Download PDF
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.