Haakse slijpmachine GWS 24-230 JH Professional van Bosch

Krachtig met gering gewicht

19 JANUARI 2012, BREDA
Samenvatting
2400 watt sterk, 800 gram lichter en 15 millimeter korter dan voorgaande modellen: de nieuwe haakse slijpmachine GWS 24-230 JH Professional van Bosch beschikt over een motor van 2400 watt en komt met voor langdurig gebruik geoptimaliseerde toesteleigenschappen. Bosch biedt hiermee de lichtste haakse slijpmachine in de 2400 wattklasse aan.
  • „   Motor van 2400 watt voor snel resultaat
  • „   Gering gewicht en kortere bouwvorm dan het vorige model
  • „   Tegen verdraaien beveiligde beschermkap beschermt bij breuk van de slijpschijf


De nieuwe haakse slijpmachine GWS 24-230 JH Professional van Bosch is bijzonder geschikt voor veeleisende toepassingen in de metaalverwerking, de hoog- en diepbouw en de machinebouw en bij installatie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Dankzij zijn krachtige motor, het geringe toestelgewicht en de kortere vorm zorgt hij ervoor dat u aangenamer kunt werken en een betere controle over het toestel hebt. Want vooral bij het doorslijpen, slijpen of afbramen, waarbij de haakse slijpmachine langere tijd horizontaal op borsthoogte gehouden moet worden, leiden zware toestellen al snel tot vermoeidheid.

De tegen verdraaien beveiligde beschermkap van de haakse slijpmachine GWS 24-230 JH Professional zorgt voor een hoge bescherming van de gebruiker wanneer er een breuk inde slijpschijf komt  . Daarnaast verhindert de geïntegreerde heraanloopbescherming het ongecontroleerd starten van de machine na een stroomonderbreking. Tot de andere toestelvoordelen behoren ook de afgeschermde spoelen die de motor tegen scherp slijpstof beschermen en hierdoor een langere levensduur mogelijk maken. Het toestel wordt bijkomend door een dubbel afgedicht kogellager en een bijzonder robuust drijfwerk ondersteund.

De haakse slijpmachine GWS 24-230 JH Professional is voor
184,99 euro excl. BTW in de vakhandel verkrijgbaar.

Afbeeldingen
Documenten
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.