Bosch GSB 10,8-2-LI Professional is de kortste accuklopboorschroevendraaier in de 10,8 volt-klasse

Compacte krachtpatser met klopboorfunctie

04 APRIL 2012, BREDA
Samenvatting
De nieuwe GSB 10,8-2-LI Professional van Bosch staat voor een hoog vermogen met de meest compacte vorm in zijn klasse. Deze accuklopboorschroevendraaier is slechts 189 mm lang en weegt slechts één kilogram, wat bovenhands werken of het werken in krappe ruimtes gemakkelijk maakt. De machine is bestemd voor kleine tot middelzware schroef-, boor- en klopboortoepassingen. Deze voert hij dankzij de planeettransmissie met twee standen bijzonder krachtig uit.
  • „  Slechts 189 mm lang bij een maximaal draaimoment van 30 Nm
  • „  Planeettransmissie met twee standen voor krachtige toepassingen met en zonder slagfunctie
  • „  Auto-Lock-boorhouder voor het snel wisselen van bits en boren

Eén machine voor alle werkzaamheden

Het maximale draaimoment van de GSB 10,8-2-LI bedraagt 30 Nm, de maximale boordiameter in hout en in staal respectievelijk 19 mm en 10 mm en de maximale schroefdiameter 7 mm. Dankzij de klopboorfunctie kunnen bovendien gaten tot een diameter van 10 mm in metselwerk geboord worden. De vereiste bits kunnen dankzij de Auto-Lock-boorhouder snel en eenvoudig gewisseld worden. Daardoor is deze compacte krachtpatser geschikt voor alle toepassingen waarbij afwisselend in verschillende materialen geboord en geschroefd moet worden. Zo kunnen elektriciens met één enkele machine courante klussen uitvoeren, zoals het installeren van wandlampen, stopcontacten en schakelaars. Maar ook keukens en inbouwkasten zijn met behulp van de GSB 10,8-2-LI Professional snel opgebouwd. Bij serieschroefverbindingen laat de motorrem precies werken toe. Deze zorgt voor een onmiddellijke draaistop zodra de schroefbewerking beëindigd is. Ook het geïntegreerde LED-licht dat donkere zones indien nodig verlicht, is erg nuttig.

De machine wordt met een Lithium-Ion-wisselaccu uit de 10,8 volt-klasse gebruikt. Op de laadtoestandsindicatie kan altijd afgelezen worden hoeveel energie de batterij nog bevat. Moet de accu opgeladen worden, dan is hij dankzij de snellader binnen amper 30 minuten opnieuw volledig geladen en binnen de helft van deze tijd, dus binnen 15 minuten, al voor 70 procent.

Bosch Premium-Lithium-Ion-accu's met "Electronic Cell Protection"

De Electronic Cell Protection (ECP) zorgt voor de lange levensduur van Bosch premium-accu's. Deze beschermt de accu tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Een geheugeneffect blijft achterwege en de accu's zijn ook na maanden niet te zijn gebruikt meteen terug klaar voor gebruik.

De accuklopboorschroevendraaier GSB 10,8-2-LI Professional is in drie varianten in de vakhandel verkrijgbaar:

  • In de L-BOXX inclusief twee accu's van 1,3 Ah, een snellader en een holstertas tegen de aanbevolen verkoopprijs van 179,95 euro.
  • In een doos inclusief twee accu's van 1,3 Ah, een snellader en een holstertas tegen de aanbevolen verkoopprijs van 159,95 euro.
  • Als solovariant in een doos voor 109,95 euro.

Alle prijzen zijn excl. BTW.

Afbeeldingen
Documenten
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.