Nieuwe actie van Bosch: Gratis accessoires bij gereedschap

24 APRIL 2012, BREDA
Samenvatting
Bosch lanceert momenteel een nieuwe actie: Als de klant bepaalde blauwe professionele gereedschappen koopt, krijgt hij een bijpassend accessoire gratis. Deze aanbieding geldt voor 11 verschillende producten en loopt van 10 april tot 30 juni 2012.
  • „  Aanbieding geldt voor 11 elektrische gereedschappen voor professionals
  • „  Actie loopt van 10 april 2012 tot 30 juni 2012


De actie is bedoeld om de aandacht te vestigen op het feit dat de professionele accessoires van Bosch bij uitstek geschikt zijn voor gereedschappen van Bosch. De accessoires worden door Bosch zelf ontwikkeld en zijn precies afgestemd op het desbetreffende gereedschap. Professionals kunnen zodoende uiterst precies werken met de combinatie van Bosch gereedschap en Bosch accessoire. Onder verwijzing naar het Europees Kampioenschap Voetbal in de zomer legt de actie de nadruk op het “teamspel” tussen gereedschap en accessoire.

De actie omvat boorhamers, slijpmachines, decoupeerzagen en cirkelzagen. Het extraatje voor de meeste gereedschappen is een accessoire zoals een diamantslijpschijf, een cirkelzaagblad of een boorset. Bosch stelt de accessoires gratis beschikbaar aan de dealers.

Meer informatie over de actie is te vinden op internet (www.bosch-teamplay.com). De site bevat ook een link naar een wedstrijd waarin deelnemers kunnen voorspellen welke teams de finale van het Europees Kampioenschap Voetbal 2012 zullen halen. De prijzen voor de wedstrijd zijn honderd koelboxen, elf voetbaltafels en elf Bosch “Classic Edition” koelkasten.

Afbeeldingen
Documenten
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.