Krachtige machines met een lange levensduur

professionele tafelslijpmachines van Bosch

20 MAART 2013, BREDA
Samenvatting
Met de tafelslijpmachines GBG 6 Professional en GBG 8 Professional introduceert Bosch twee robuuste en compacte machines voor het slijpen van messen, beitels en boren, voor het ontbramen van metalen profielen en voor het ontroesten van metalen delen.
  • Robuust, compact, geluids- en trillingsarm

  • Uiterst duurzaam door onderhoudsvrije inductiemotor

  • Zonder gebruik van gereedschap te verstellen werkstuksteunen en vonkbeschermingsplaatjes

De tafelslijpmachines zijn bestemd voor professionele toepassingen en nemen in de werkplaats weinig ruimte in. Bovendien zijn ze dankzij hun onderhoudsvrije inductiemotor geluids- en trillingsarm. Ingekapselde kogellagers evenals stofbescherming voor schakelaars en motor zorgen voor een lange levensduur.

Snel, veilig en precies werken
De beide nieuwe modellen onderscheiden zich in vermogen en in diameter van de slijpschijven: de GBG 6 Professional biedt 350 watt en slijpschijven van 150 millimeter, de GBG 8 Professional is met 600 watt krachtiger en biedt slijpschijven van 200 millimeter. Beide machines beschikken over een robuuste behuizing van persgietaluminium en rubberen voeten zorgen voor een stabiele, trillingsarme stand. Bovendien kunnen de machines met vier schroeven ook permanent op een werkbank of werkblad worden gemonteerd. Grote transparante vonkbeschermingsplaatjes, die individueel kunnen worden ingesteld, beschermen de vakman tijdens het slijpen tegen rondvliegende vonken. Voor de slijpschijven zitten twee werksteunen die zonder gebruik van gereedschap versteld kunnen worden  en die ondersteunen bij het precies werken.

De tafelslijpmachines zijn bij de dealer verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk 139,95 en 204,95 euro excl. BTW. Ze worden elk in een doos met een slijpschijf met korrel 24 en een slijpschijf met korrel 60 geleverd.

 

 

Afbeeldingen
Documenten
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.