Nu met universeel aansluit- en kleurcodesysteem: Bosch-accessoires voor alle professionele multi-tools

11 APRIL 2013, BREDA
Samenvatting
De keuze van het juiste multi-toolaccessoire, accessoires voor verschillend professioneel gereedschap, wordt nog eenvoudiger. Vanaf nu worden alle Bosch-accessoires uitgerust met een universeel OIS-aansluitsysteem (Oscillating Interface System). Met het nieuwe kleurcodesysteem is in één oogopslag zichtbaar voor welk materiaal de accessoires geschikt zijn. Aan de hand van de categorieën Hout, Metaal, Hout/Metaal, Mortel/Composietmaterialen en Multimateriaal is het juiste accessoire snel gevonden.
  • „  Universeel OIS-aansluitsysteem geschikt voor alle professionele toestellen
  • „  Kleurcodesysteem vereenvoudigt de keuze van het juiste accessoire voor alle materialen
  • „  Een wereldpremière: de unieke "C-Tec Precision" invalzaagbladen

Dit aansluitsysteem past op alle conventionele multi-toolmodellen en maakt een adapter overbodig. Voor het eerst kunnen afwerkingsbedrijven zoals schrijnwerkerijen, tegelzetters en vloerders in alle vrijheid accessoires kiezen, onafhankelijk van het merk van hun werktuig.

Een wereldpremière: "C-Tec Precision" invalzaagbladen
Bosch breidt het accessoiresysteem voor multi-tools continu uit. Nieuwkomers in het gamma zijn bijvoorbeeld de "C-Tec Precision" invalzaagbladen, vervaardigd van bi-metaal en staal met hoog koolstofgehalte. Ze beschikken over een versterkte montagevoet met trillingsdempende groeven, een gebogen snijrand en een taps toelopende body. De nieuwe montagevoet dempt de trillingen van het zaagblad om een nauwkeurige en zuivere snijlijn te garanderen. Dankzij de gebogen snijrand kan de gebruiker het zaagblad precies in de gewenste positie plaatsen zonder dat trillingen het materiaal scheuren. De taps toelopende body voorkomt dat het zaagblad blokkeert. Deze drie kenmerken resulteren in zeer gladde, nauwkeurige invalsneden. De "C-Tec Precision" invalzaagbladen zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen Hout, Hardhout en Hout & Metaal.

Multi-tools, accessoires en een transportkoffer van dezelfde producent
Bosch produceert zowel multi-tools, accessoires als een transportkoffer: de krachtige  GOP 14,4 V-EC Professional en GOP 18 V-EC Professional snoerloze multi-cutters zijn bijvoorbeeld handige werktuigen voor klussen zoals aanpassingen, bijschaven en reparaties. Ze vergemakkelijken specifiek het werk van professionals in de sector interieurinrichting. Er is een  bijpassende 36-delige set multi-tool accessoires verkrijgbaar in een koffer: de "I-Boxx Pro Set-Interior Fitting". Hij bevat verschillende bi-metalen inval- en segmentzaagbladen, twee schrapers, een schuurvoet en 20 vellen schuurpapier. De set is verkrijgbaar bij gespecialiseerde handelszaken voor de verkoopadviesprijs van 149 euro.

De nieuwe multi-cutter accessoires met universele OIS-aansluiting en kleurcodesysteem zijn vanaf april 2013 verkrijgbaar in gespecialiseerde handelszaken, evenals de "C-Tec Precision" invalzaagbladen:

Het "C-Tec Precision" Wood invalzaagblad voor 12,35 euro (één blad), 49,35 euro (multipack van 5 stuks) en 216,25 euro (bulkpack van 25 stuks)

Het "C-Tec Precision" Hard Wood invalzaagblad voor 15,00 euro (één   blad), 60 euro (multipack van 5 stuks) en 262,50 euro (bulkpack van 25 stuks)

Het "C-Tec Precision" Wood & Metal invalzaagblad voor 15,00 euro (één blad), 60 euro (multipack van 5 stuks) en 262,50 euro (bulkpack van 25 stuks).

Alle prijzen zijn aanbevolen winkelprijzen exclusief btw.

Afbeeldingen
Documenten
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.