De meest compacte en krachtigste toestellen in hun klasse: Bosch breidt 10,8 voltprogramma voor professionals uit

Lange looptijd en gering gewicht

23 SEPTEMBER 2014, BREDA
Samenvatting
Bosch breidt het assortiment voor accutoestellen van de 10,8 voltklasse uit met de accustofzuiger GAS 10,8 V-LI Professional en de acculamp GLI DeciLED Professional. Het zijn de meest compacte en krachtigste toestellen in hun klasse. Bovendien zijn de toestellen bijzonder veelzijdig en zorgen ze ervoor dat vaklui in de installatie- en verbouwingsbranche snel en efficiënt kunnen werken zonder moe te worden – vooral bij werkzaamheden op nauwe, moeilijk bereikbare plaatsen boven lichaamshoogte. Alle toestellen van het programma worden met een verwisselbare 10,8 volt Lithium-Ion-accu gebruikt, die naar wens in elk toestel van deze voltklasse gebruikt kan worden. Het "Flexible Power System" garandeert de compatibiliteit met alle bestaande elektrische gereedschappen en laadapparaten van een voltklasse en biedt vaklui hierdoor planning- en kostenzekerheid.
  • „Compacte toestellen om snel en efficiënt te werken zonder moe te worden
  • „Voor snelle toepassingen: accustofzuiger GAS 10,8 V-LI Professional
  • „Bijzonder veelzijdig: acculamp GLI DeciLED Professional
  • „Accu dankzij "Flexible Power System" compatibel met alle 10,8 volt professionele toestellen

Krachtig en compact: accustofzuiger GAS 10,8 V-LI Professional
De accustofzuiger GAS 10,8 V-LI Professional van Bosch is bijzonder geschikt om stof en los materiaal snel en efficiënt te verwijderen,. Met een gewicht van slechts 700 gram en zijn compacte bouwvorm biedt de GAS 10,8 V-LI Professional de beste verhouding van prestatie tot gewicht in zijn klasse. De accustofzuiger is een flexibele, handige hulp voor installateurs, keuken- of vensterbouwers. Zijn microfilter heeft een filtervermogen van bijna 100 procent en absorbeert stof dat bij de bewerking van tegels, hout, metaal of kunststof kan ontstaan. Als moeilijk toegankelijke plaatsen of tussenruimtes gereinigd moeten worden, kunnen vaklui het bijgeleverde spleetmondstuk gebruiken. De 2,0 Ah-accu biedt voldoende capaciteit ook voor langdurige toepassingen en met één acculading werkt de accustofzuiger tot 15 minuten. Tot de uitrusting van de GAS 10,8 V-LI Professional behoort ook een transparant stofreservoir dat eenvoudiggeleegd en schoongemaakt kan worden. Bovendien heeft deze een ergonomisch design met softgrip voor een comfortabele bediening.

De veelzijdige acculamp GLI DeciLED Professional
Goed zicht op elke plek en in elke positie is essentieel – daarvoor zorgt de GLI DeciLED Professional met in totaal tien LED's en twee helderheidstanden. Dankzij de verschillende mechanismen voor de bevestiging en instelling van de belichtingshoek is de GLI DeciLED Professional bijzonder veelzijdig. Zo kan hij met behulp van een uitklapbare voet, die een stabiele stand alsook een bewegingshoek van 200 graden biedt, altijd in gewenste positie gebracht worden. Met de geïntegreerde haak wordt de acculamp snel aan ladders of stellingen gehangen, met karabijnhaak aan de werkkleding of met een sterke magneet aan metalen oppervlakken bevestigd. Dankzij de 1/4"-schroefdraad is hij ook bruikbaar op statieven. Zo kunnen vaklui eenvoudig en snel de passende belichtingshoek kiezen en hebben ze beide handen vrij om te werken. Tot de verdere uitrusting, die de GLI DeciLED Professional als efficiënte bouwplaatslamp onderscheidt, behoren robuuste en duurzame LED's. Daarnaast is de acculamp bijzonder compact en licht.

De accustofzuiger GAS 10,8 V-LI Professional is voor €64.95 excl. BTW verkrijgbaar in L-Boxx zonder accu en laadapparaat.

De acculamp GLI DeciLED Professional is voor €49.95 excl. BTW verkrijgbaar zonder accu en laadapparaat.

De accustofzuiger GAS 10,8 V-LI Professional en de acculamp GLI DeciLED Professional zijn vanaf nu in de vakhandel verkrijgbaar.

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Bosch Powertools

© 2016 Robert Bosch GmbH | Bosch Power Tools | www.bosch-professional.nl
De wereld van het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch.

Als vakman wordt veel van u verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie, volle inzet – dat betekent uitstekend werk. Is het dan niet vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele blauwe elektrische gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele werkresultaten.

Professioneel blauw elektrisch gereedschap van Bosch – voor professionals van professionals.